Monday, January 17, 2011

Buku Asas Fardhu Ain

Korang semua pe khabar? Macam biase la hari Sabtu Ahad aku amek cuti tanpa gaji.  Hehehe so aku x update blog time cuti, nanti korang bukannya nak bayar gaji aku pun kan. Hahahaha..

Korang dulu waktu sekolah lulus tak ujian PAFA..Ala, Penilaian Asas Fardhu Ain tu..Aku cukup² makan aje markah aku.. 

Buat korang yang dah terlupa asas² Fardhu Ain, kat sini korang boleh download buku elektronik (ebook) secara PERCUMA ! Iye PERCUMA ! Korang ni bab PERCUMA laju je, kalau buku² agama yang dijual korang buat dekkkkk je. Lau buku² gosip, komik, artis² sok sek, jual mahal pun korang beli siap langgan bulan² lagi. Korang klik link kat bawah ni untuk download. Tak payah register ape², download dan bace !
Tajuk² dalam ebook ni:

1-Taharah (BERSUCI)
2-Jenis-Jenis bersuci.
3-Istinjak
4-Hukum Qada Hajat
5-Hikmah Bersuci
6-Najis dan jenis-jenisnya
7-Jenis-jenis Air
8-Wudhu
9-Tayamum
10-Mandi Wajib & Sunat
11-Takrif Solat
12-Rukun Solat
13-Sunat Hai’ah & Ab’adh
14-Solat Berjemaah
15-Masbuq
16-Istikhlaf
17-Sujud Sahwi
18-Sujud Sajadah-Tilawah


Klik sini untuk korang download. Korang klik "download Ebook Fardhu Ain" tu. File tu dalam format WinZip. Kalau korang tak leh bukak, de masalah, komen kat bawah ye nanti aku tengok² kan.

Oklah aku pun nak bace buku nih...Tata

Sumber: Isu hangat.net

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

No comments:

Post a Comment

Tak kan baca je ;)
Ce komen skit nak tengok :D