Wednesday, January 29, 2020

Diet Pemakanan Untuk Pesakit Gout

Bagi mereka yang menghidap penyakit gout, masalah asid urik tinggi, makanan ini perlu dielakkan. Boleh rujuk kepada info grafik Kementerian Kesihatan Malaysia di bawah. Diet Rendah Purine;


About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Idea Resume Kreatif

Bagi mereka yang masih mencari pekerjaan, pastinya sendiri kena update resume untuk bersaing dengan candidate lain. 

Nah, abg share idea resume kreatif yang boleh korang sendiri gunakan untuk 'present' diri atas sehelai kertas. 

Selain daripada kreatif, bentuk resume begini takde la plain sangat untuk interviewer tengok. At least candidate boleh highlight something EXTRA Ordinary.




About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Cara Buat Aduan Kesalahan Trafik Ke JPJ


Kalau korang ada merakam sama ada melalui handphone atau dash cam, kesalahan trafik tak kira la langgar lampu merah ke, memotong double line, guna lorong kecemasan atau sebagainya, korang boleh buat aduan melalui Whatsapp ke hotline JPJ.


Nyatakan butiran kesalahan beserta bukti gambar/video melalui nombor wasap di atas ni.
  • Laporan Ringkas aduan
  • Tarikh/masa
  • Tempat kejadian
  • Jenis Kenderaan
  • Nombor pendaftaran kenderaan
  • Video/Gambar
Adu, jangan tak adu. Biar sikap pemandu kat Malaysia ni berubah sikit. Ramai duk pentingkan diri sendiri sebab enforcement kurang.

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Tuesday, January 28, 2020

Redeem Point Kad TNG PlusMiles

Abg nak share pada yang guna kad Touch n Go, kad keluaran PlusMiles, korang boleh redeem point dekat Kaunter Customer Service yang ada dekat plaza tol terpilih.


Setiap kali kad Touch n Go PlusMiles ni kita guna kat lebuhraya kendalian PLUS, kita akan dapat point secara automatik. Dan point tersebut boleh redeem sebagai kredit masuk ke dalam kad kita. Untuk redeem point masuk kad, kena tebus di kaunter Customer Service dekat plaza tol yang terpilih.


Dapat la abg redeem kredit Touch n Go RM 20 hari tu. Jadilah boleh guna sehari keluar masuk tol kat KL ni dah habis. Huhuhu.

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Tuntutan Kematian Takaful Warga Emas

Kawan abg. Juga klien abg
Ambil pelan takaful warga emas untuk arwah mak beliau.

Mak meninggal 19.12.2019 😢
Abg submit claim 31.12.2019
Semalam 16.01.2020 Zurich Takaful notify claim approve direct masuk bank. Hanya ambil 16 hari proses termasuk hari cuti.



Apa nak buat dengan duit claim takaful tu,abg dah suggest kat beliau.

1. Daftarkan upah haji (badal) untuk arwah mak untuk this coming musim haji.

2. Bayar fidyah puasa atau apa-apa yang masih tertunggak.

3. Bawak ayah yang masih hidup pergi umrah berdua.

Cantik tak suggestion abg ? 🥰

Apa pun terpulang pada penerima claim untuk guna macam mana.

Jom siapa-siapa nak daftar Takaful Warga Emas untuk parents.

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Monday, January 27, 2020

Skim Takaful Emas - MyAngkasa Emas Medicare

Mobile compatible

SKIM TAKAFUL MyAngkasa Emas Medicare
Skim Melindungi Penyakit Tanpa Pemeriksaan Individu



BERITA BAIK !

MyAngkasa Emas Medicare menyediakan pelan perlindungan khas buat pelanggan yang sudah mempunyai rekod penyakit.





MyAngkasa menyediakan TIGA (3) Manfaat dalam SATU pelan;

3 in 1 Benefit
1. Manfaat Kad Perubatan
2. Manfaat Perlindungan Hayat & Kemalangan
3. Manfaat Rawatan Klinik GP (General Practioner)



Ciri-ciri Skim Takaful Emas;

1. Boleh disertai oleh semua, kemasukan dari umur 30 hari - 69 tahun  64 tahun. Perlindungan sehingga umur 80  69 tahun.


* Perubahan pada umur penyertaan dan maksima umur perlindungan bermula 27 April 2020.

2. Tempoh menunggu bagi perlindungan berkuatkuasa (waiting period) skim;

i. Kemalangan - Immediate cover
ii. Penyakit baru - 30 hari
iii. Penyakit spesifik - 4 bulan
iv. Penyakit sedia ada - 6 bulan  12 bulan

Tempoh menunggu di atas terpakai untuk semua keadaan tuntutan (meninggal/hospital/klinik).

* Perubahan waiting period untuk pemohon baharu berkuatkuasa 6 Julai 2020

3. Skim ini adalah program berkelompok.

4. Skim ini menawarkan caruman berpatutan, secara mode tahunan sahaja.

UPDATED @ 07/09/2020




Kelebihan Skim Takaful Emas Ini;


1. Cover penyakit sedia ada iaitu menerima kemasukan peserta yang telah mempunyai rekod kesihatan. Tidak perlu jalani pemeriksaan kesihatan, hanya perlu declare sepenuhnya rekod kesihatan.

2. Caruman berpatutan. Caruman tahunan RM 1,980 (jika dihitung secara bulanan hanya RM 165) untuk semua umur dan kelas pekerjaan.

3. Ada 3 manfaat dalam 1 pelan. Boleh guna di hospital panel dan klinik panel.

4. Pelan perlindungan perubatan dan hayat dalam 1 pakej.

5. Tiada skim lain di luar yang tawarkan perlindungan terhadap penyakit sedia ada. Walaupun ada amaun deductible (amaun pesakit perlu bayar sendiri), namun ianya sangat berbaloi daripada pesakit kena bayar sendiri 100%.

Ni abg buat contoh ilustrasi deductible.


Sangat berbaloi sertai Skim Takaful Emas. Kerana peserta hanya tanggung 5% caj rawatan, selebihnya ditanggung oleh Skim Takaful Emas. 

Pulak tu mana ada medical card lain yang nak terima kemasukan penyakit sedia ada. 


JOM SERTAI SKIM TAKAFUL EMAS

SEBELUM KUOTA PENUH




JOM DAFTAR SEGERA
Skim ini adalah program berkelompok
Jangan bertangguh lagi !


Senarai Panel Hospital Medical Card MyAngkasa Emas Medicare ;


Deductible 5% (pesakit tanggung sendiri) bagi kemasukan hospital swasta untuk rawatan penyakit.


Manakala bagi kejadian kemalangan, 100% bil akan ditanggung tanpa kenaan deductible.

Senarai hospital panel boleh berubah dari semasa ke semasa.




Senarai Panel Klinik Medical Card MyAngkasa Emas Medicare ;

Had tanggungan, RM 25 setiap lawatan
Maksimum RM 500  300 setahun

Jika bil klinik RM 40, pesakit perlu bayar perbezaan RM 15 kepada klinik (RM 40 - RM 25). 

Senarai klinik panel boleh berubah dari semasa ke semasa.














Pengecualian perlindungan Skim Takaful Emas (Perkara yang tak cover)

1. Rawatan dialisis buah pinggang, rawatan radioterapi / kimoterapi kanser.

2. Pembedahan kosmetik, pergigian (kecuali kerana kemalangan).

3. AIDS dan HIV.

4. Penyakit berjangkit yang diisytiharkan kuarantin oleh undang-undang, pencemaran radioaktif, perang atau rusuhan.

5. Peralatan palsu seperti kaki palsu, alat bantu pendengaran.

6. Rawatan atau pembedahan bagi;


- Sebarang Rawatan atau Operasi Pembedahan untuk Kondisi Congenital atau Kecacatan termasuk keadaan keturunan

- Rawatan untuk kecederaan yang dialami semasa melakukan jenayah atau kejahatan atau semasa di bawah pengaruh alcohol narkotik atau bahan mengubah minda atau membunuh diri, cubaan bunuh diri atau kecederaan yang sengaja dilakukan sendiri semasa siuman atau gila
- Rawatan gangguan tidur dan dengkur, rawatan hyperhidrosis, terapi penggantian hormone, terapi sel stem, positron termasuk tetapi tidak terhad kepada perkhidmatan kiropraktik, akupuntur, akutekanan, refleksologi, penetapan tulang, rawatan herbal, urut, terapi oksigen hiperbarik atau aromaterapi atau lain-lain rawatan alternative

- Berkaitan Kehamilan, Kemandulan atau Mati Pucuk. Sebarang komplikasi semasa mengandung atau melahirkan

- Perbelanjaan untuk Perubahan Jantina

7. Kecederaan atau kesakitan disebabkan oleh aktiviti lasak seperti olahraga, aktiviti melibatkan kelajuan, ketinggian serta ketahanan fizikal, pelakon lagak ngeri



8. Kehilangan Upaya Kekal & Menyeluruh



- Jika telah wujud sebelum atau pada tarikh berkuatkuasa

- Disebabkan secara langsung atau tidak langsung oleh kecederaan diri sendiri (kecuali dalam upaya untuk menyelamatkan nyawa manusia) dalam keadaan waras atau tidak waras

- Disebabkan oleh kecederaan akibat terjun payung atau terlibat dalam penerbangan udara selain sebagai anggota kru atau sebagai penumpang yang membayar tambang beroperasi komersial berlesen pada laluan berjadual yang teratur

- Disebabkan oleh Orang yang dilindungi melakukan, cuba atau menimbulkan serangan atau kejahatan atau dari mana-mana pelanggaran undang-undang

- Akibat daripada peperangan, sama ada diisytiharkan atai tidak diisytiharkan

9. Diri sendiri


- Bunuh diri, cubaan bunuh diair atau kecederaan diri sendiri, semasa tidak siuman atau gila



- Kelemahan badan atau gangguan mental atau penyakit atau apa-apa jenis penyakit atau apa-apa jangkitan selain daripada jangkitan yang berlaku serentak dan akibat daripada potongan atau luka yang tidak disengajakan



- Sebarang kemalangan yang disebabkan oleh gigitan nyamuk, serangan cacing dan tindak balas alergi terhadap gigitan serangga



- Orang yang dilindungi yang melakukan, cuba atau menimbulkan serangan atau kejahatan atau dari mana-mana pelanggaran atau cubaan melanggar undang-undang



- Bersunat



- Pendermaan organ

- Penyakit jiwa, mental dan kemurungan

- Kemasukan Hospital atau Tujuan Penyiasatan

- Jururawat Persendirian, Ubatan Haram, Pensterilan

-----

Program Skim Takaful Emas adalah kerjasama di antara 3 organisasi;


1) Koperasi
- MyAngkasa Holding (Koperasi Kerajaan)
- MyAngkasa Mukmin (Pengurusan Jenazah)
- Perpetual Trustee Berhad (Syarikat Amanah)

2) Underwriters / Penaja Jamin
- Takaful Ikhlas

3) Third Party Administration (TPA)
- Emas Medicare





JOM SERTAI SKIM TAKAFUL EMAS

SEBELUM KUOTA PENUH





About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Medical Card MyAngkasa Emas Medicare

Dekstop compatible

SKIM TAKAFUL MyAngkasa Emas Medicare
Skim Melindungi Penyakit Tanpa Pemeriksaan Individu



BERITA BAIK !

MyAngkasa Emas Medicare menyediakan pelan perlindungan khas buat pelanggan yang sudah mempunyai rekod penyakit.





MyAngkasa menyediakan TIGA (3) Manfaat dalam SATU pelan;

3 in 1 Benefit
1. Manfaat Kad Perubatan
2. Manfaat Perlindungan Hayat & Kemalangan
3. Manfaat Rawatan Klinik GP (General Practioner)



Ciri-ciri Skim Takaful Emas;

1. Boleh disertai oleh semua, kemasukan dari umur 30 hari - 69 tahun  64 tahun*. Perlindungan sehingga umur 80  69 tahun.


* Perubahan pada umur penyertaan dan maksima umur perlindungan bermula 27 April 2020.



2. Tempoh menunggu bagi perlindungan berkuatkuasa (waiting period) skim;

i. Kemalangan - Immediate cover
ii. Penyakit baru - 30 hari
iii. Penyakit spesifik - 4 bulan
iv. Penyakit sedia ada - 6 bulan  12 bulan *

Tempoh menunggu di atas terpakai untuk semua keadaan tuntutan (meninggal/hospital/klinik).

* Perubahan waiting period bermula untuk pemohon baru selepas 6 Julai 2020



3. Skim ini adalah program berkelompok.



4. Skim ini menawarkan caruman berpatutan, secara mode tahunan sahaja. (perlu bayar secara setahun lump sum)


UPDATE @ 07/09/2020




Kelebihan Skim Takaful Emas Ini;


1. Cover penyakit sedia (bagi pemohon berumur 64 tahun & ke bawah sahaja) ada iaitu menerima kemasukan peserta yang telah mempunyai rekod kesihatan. Tidak perlu jalani pemeriksaan kesihatan, hanya perlu declare sepenuhnya rekod kesihatan.

2. Caruman berpatutan. Caruman tahunan RM 1,980 (jika dihitung secara bulanan hanya RM 165) untuk semua umur dan kelas pekerjaan.

3. Ada 3 manfaat dalam 1 pelan. Boleh guna di hospital panel dan klinik panel.

4. Pelan perlindungan perubatan dan hayat dalam 1 pakej.

5. Tiada skim lain di luar yang tawarkan perlindungan terhadap penyakit sedia ada. Walaupun ada amaun deductible (amaun pesakit perlu bayar sendiri), namun ianya sangat berbaloi daripada pesakit kena bayar sendiri 100%.

Ni abg buat contoh ilustrasi deductible.


Sangat berbaloi sertai Skim Takaful Emas. Kerana peserta hanya tanggung 5% caj rawatan, selebihnya ditanggung oleh Skim Takaful Emas. 

Pulak tu mana ada medical card lain yang nak terima kemasukan penyakit sedia ada. 


JOM SERTAI SKIM TAKAFUL EMAS

SEBELUM KUOTA PENUH



JOM DAFTAR SEGERA
Skim ini adalah program berkelompok
Sebelum ini ada kuota untuk pasangan dengan caruman pasangan RM 1,680
Kini kuota pasangan telah dimansuhkan
Jangan bertangguh lagi !


Senarai Panel Hospital Medical Card MyAngkasa Emas Medicare ;


Deductible 5% (pesakit tanggung sendiri) bagi kemasukan hospital swasta untuk rawatan penyakit.


Manakala bagi kejadian kemalangan, 100% bil akan ditanggung tanpa kenaan deductible.

Senarai hospital panel boleh berubah dari semasa ke semasa.




Senarai Panel Klinik Medical Card MyAngkasa Emas Medicare ;

Had tanggungan, RM 25 setiap lawatan (maksima 12 lawatan)
Maksimum RM 500  300 setahun

Jika bil klinik RM 40, pesakit perlu bayar perbezaan RM 15 kepada klinik (RM 40 - RM 25). 

Senarai klinik panel boleh berubah dari semasa ke semasa.














Pengecualian perlindungan Skim Takaful Emas (Perkara yang tak cover)

1. Rawatan dialisis buah pinggang, rawatan radioterapi / kimoterapi kanser.

2. Pembedahan kosmetik, pergigian (kecuali kerana kemalangan).

3. AIDS dan HIV.

4. Penyakit berjangkit yang diisytiharkan kuarantin oleh undang-undang, pencemaran radioaktif, perang atau rusuhan.

5. Peralatan palsu seperti kaki palsu, alat bantu pendengaran.

6. Rawatan atau pembedahan bagi;


- Sebarang Rawatan atau Operasi Pembedahan untuk Kondisi Congenital atau Kecacatan termasuk keadaan keturunan

- Rawatan untuk kecederaan yang dialami semasa melakukan jenayah atau kejahatan atau semasa di bawah pengaruh alcohol narkotik atau bahan mengubah minda atau membunuh diri, cubaan bunuh diri atau kecederaan yang sengaja dilakukan sendiri semasa siuman atau gila
- Rawatan gangguan tidur dan dengkur, rawatan hyperhidrosis, terapi penggantian hormone, terapi sel stem, positron termasuk tetapi tidak terhad kepada perkhidmatan kiropraktik, akupuntur, akutekanan, refleksologi, penetapan tulang, rawatan herbal, urut, terapi oksigen hiperbarik atau aromaterapi atau lain-lain rawatan alternative

- Berkaitan Kehamilan, Kemandulan atau Mati Pucuk. Sebarang komplikasi semasa mengandung atau melahirkan

- Perbelanjaan untuk Perubahan Jantina

7. Kecederaan atau kesakitan disebabkan oleh aktiviti lasak seperti olahraga, aktiviti melibatkan kelajuan, ketinggian serta ketahanan fizikal, pelakon lagak ngeri



8. Kehilangan Upaya Kekal & Menyeluruh

- Jika telah wujud sebelum atau pada tarikh berkuatkuasa

- Disebabkan secara langsung atau tidak langsung oleh kecederaan diri sendiri (kecuali dalam upaya untuk menyelamatkan nyawa manusia) dalam keadaan waras atau tidak waras

- Disebabkan oleh kecederaan akibat terjun payung atau terlibat dalam penerbangan udara selain sebagai anggota kru atau sebagai penumpang yang membayar tambang beroperasi komersial berlesen pada laluan berjadual yang teratur

- Disebabkan oleh Orang yang dilindungi melakukan, cuba atau menimbulkan serangan atau kejahatan atau dari mana-mana pelanggaran undang-undang

- Akibat daripada peperangan, sama ada diisytiharkan atai tidak diisytiharkan

9. Diri sendiri


- Bunuh diri, cubaan bunuh diair atau kecederaan diri sendiri, semasa tidak siuman atau gila



- Kelemahan badan atau gangguan mental atau penyakit atau apa-apa jenis penyakit atau apa-apa jangkitan selain daripada jangkitan yang berlaku serentak dan akibat daripada potongan atau luka yang tidak disengajakan



- Sebarang kemalangan yang disebabkan oleh gigitan nyamuk, serangan cacing dan tindak balas alergi terhadap gigitan serangga



- Orang yang dilindungi yang melakukan, cuba atau menimbulkan serangan atau kejahatan atau dari mana-mana pelanggaran atau cubaan melanggar undang-undang

- Bersunat

- Pendermaan organ

- Penyakit jiwa, mental dan kemurungan

- Kemasukan Hospital atau Tujuan Penyiasatan

- Jururawat Persendirian, Ubatan Haram, Pensterilan

-----

Program Skim Takaful Emas adalah kerjasama di antara 3 organisasi;


1) Koperasi
- MyAngkasa Holding (Koperasi Kerajaan)
- MyAngkasa Mukmin (Pengurusan Jenazah)
- Perpetual Trustee Berhad (Syarikat Amanah)

2) Underwriters / Penaja Jamin
- Takaful Ikhlas

3) Third Party Administration (TPA)
- Emas Medicare





JOM SERTAI SKIM TAKAFUL EMAS

SEBELUM KUOTA PENUH





About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

Medical Card 3 Generasi - Medisaver VIP Takaful

Dekstop view compatibility

Medical Card MediSaver VIP Takaful
Memberi Faedah Perlindungan & Pencegahan


1. Faedah Perlindungan *(Pakej S75-SP)
- TIADA HAD - Had Seumur Hidup
- TIADA HAD - Had Tahunan
- TIADA HAD - Had hari kemasukan wad
- TIADA HAD - Had hari kemasukan ICU
- Had Setiap Hilang Upaya (Per Disability) : RM 967,500
- Harga Bilik Hospital dan Makan RM 225
- Kenaikan 10% kadar bilik hospital & makan setiap 3 tahun
- Lebih 100 panel hospital Seluruh Malaysia
- Pembaharuan Sijil Dijamin sehingga tahun 2115
- Tiada penarikan semula sijil (No PWC)
- Tiada pengubahsuaian manfaat (No AP)
- Pengeluaran Guarantee Letter (GL) di luar negara
- Pengurusan pemindahan perubatan kecemasan serta penghantaran balik seluruh dunia 24 jam USD 1,000,000



2. Faedah Pencegahan Tahunan
i. Pemeriksaan Kesihatan Komprehensif Tahunan

52 Ujian Darah Tahunan;
Kencing manis, Fungsi Buah Pinggang, Profil Lipid, Ujian Fungsi Hati, Serologi, Hematologi, Hepatitis B, Tiriod, Radang Sendi, Urine

ii. Saringan Penanda Kanser Tahunan

Lelaki (4 Ujian Kanser)
- Ujian Kanser Hati (AFP), Kanser Usus Besar (CEA), Perut (CA19.9), Kanser Prostat (PSA)

Perempuan (5 Ujian Kanser)
- Ujian Kanser Hati (AFP), Kanser Usus Besar (CEA), Perut (CA19.9), Kanser Ovari (CA125), Kanser Payudara (CA15.3)



MediSaver VIP Takaful didatangkan dalam 4 pelan pilihan. Tapi untuk blog abg ni, abg nak share 2 pelan aja untuk mudahkan pilihan dan caruman berpatutan.


Pelan S75 & Pelan S75-SP (Super Protector)
Klik gambar untuk imej lebih besar


Pelan S75 adalah pelan paling rendah dalam MediSaver VIP Takaful, manakala pelan S75-SP adalah pelan kategori premium yang lebih baik dari S75.

Berapa caruman bulanan ???

Ha, jom tengok jadual caruman bulanan.
Jadual caruman ni adalah untuk Kad Prinsipal (Kad Utama). Kalau ambil medical card sekali dengan pasangan atau sekali dengan anak atau mak ayah, akan dapat kadar diskaun ya !




Caruman bulanan adalah sangat berpatutan dengan manfaat perlindungan & pencegahan yang diberikan.

Kalau nak murah lagi, boleh. Boleh buat bayaran caruman secara Tahunan. Boleh jimat besar bila bayar tahunan. Jika tak mampu tahunan, bulan pun masih berpatutan.



MediSaver VIP Takaful ni adalah Pelan Medical Card Family yang boleh ambil untuk 3 generasi. Caruman diskaun akan diberikan untuk pemohon Kad Prinsipal.

Generasi 1:
Boleh ambil untuk Ibu Bapa & Ibu Bapa Mertua

Generasi 2:
Boleh ambil untuk Diri Sendiri & Pasangan

Generasi 3:
Boleh ambil untuk anak-anak



Ini senarai panel hospital Medical Card MediSaver VIP Takaful.






Abg nak highlight KELEBIHAN medical card MediSaver VIP Takaful;
  • Caruman yang sangat berpatutan & mampu milik (Umur bawah 55 tahun caruman <150)
  • Diskaun caruman apabila ambil bersama untuk pasangan/anak/mak ayah
  • Had perlindungan tahunan yang tinggi
  • Kad diterima di lebih 100 Panel hospital seluruh Malaysia
  • Kadar bilik (Room & Board) naik 10% setiap 3 tahun
  • Pemeriksaan kesihatan tahunan, boleh bantu kita cegah dan ambil tindakan awal terhadap tanda-tanda penyakit awal
  • Tempoh coverage sehingga umur 95 tahun



TESTIMONI MEDISAVER VIP TAKAFUL











Apa Macam ? Minat ?

Isi borang kat sini je



Ada apa-apa persoalan / pertanyaan ?
Boleh whatsapp sini
https://wasap.my/60134044072


Pelan Medical Card Keluarga, Pelan Medical Card Family, Pelan Medical Card Murah, Medical Card Keluarga, Medical Card Family, Medical Card Murah, Medical Card Medisaver Takaful, MediSaver VIP Takaful, MediSaver Ehsan Takaful

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus