Testimoni Saya

Hai ! Abg konsultan takaful !
Dibantu oleh pembantu khas abg iaitu bini sendiri.


Alhamdulillah, abg nak share sedikit testimoni daripada klien-klien abg yang mendaftar takaful dengan abg kat sini.

Testimoni ini bukanlah nak menunjuk abg ni agent takaful yang terbaik, tapi cukuplah sekadar acknowledgement untuk bakal-bakal klien yang nak berurusan abg. 

Setiap agent juga adalah manusia biasa, mungkin lebihnya di sini, kurangnya di sana. Apa pun kita kena memberi dan menerima dengan sebaiknya.


Untuk info juga, ada klien abg yang tak pernah jumpa face to face sejak dari mula daftar takaful sampai la sekarang, dari Sabah, dari Sarawak, Alhamdulillah mudah berurusan walaupun lokasi yang berbeza. Urusan pendaftaran, claim semuanya dihujung jari sekarang, emel, applikasi android Mediexpress, tiada lagi halangan sempadan.

Okay, jom tengok apa kata klien-klien abg.

Klien Cakap





Klien Cakap (Klien Terengganu)




Klien Cakap





Klien Cakap



Sesi Lawatan Ziarah Klien Masuk Hospital

Ziarah Klien di Colombia Asia Puchong


Ziarah Klien di Sunway Medical Centre

Sebagai agent yang menghormati privasi pesakit/klien, abg tidak bergambar dengan pesakit/klien di dalam hospital. 

Orang tu dah la sakit, muka pucat, adalah tidak beradap untuk bergambar dengan pesakit/klien hanya kerana nak buat testimoni.

Klien Cakap



Klien Cakap (Klien Terengganu)



Klien Cakap




Klien Cakap (Klien Pulau Pinang)



Klien Cakap





Klien Cakap (Klien Sarawak)




Klien Cakap



Klien Cakap




Klien Cakap




Klien Cakap (Klien Sarawak)











Ha cukup-cukuplah testimoni tu. Cubalah jadi klien abg kalau nak tahu. :)

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

No comments:

Post a Comment

Tak kan baca je ;)
Ce komen skit nak tengok :D