Wednesday, January 4, 2017

Beli Takaful Awal-Awal Waktu Sihat

Beli Takaful Awal-Awal Waktu Sihat !

Nak apply takaful ni sebenarnya mudah. Company terima permohonan peserta cukup dengan hanya declare kesihatan sedia ada.

Tetapi kalau nak tunggu dah sakit baru nak apply takaful, company takaful akan suruh buat macam macam test dulu seperti cek jantung, kena scan, bedah seluruh badan dan sebagainya..... 

Tak ke menyusahkan kita dari segi masa dan kos?



Jadi mohon polisi awal-awal ketika masih sihat dengan declare kesihatan sedia ada dah cukup. Tak perlu nak tunggu ada penyakit pelik-pelik baru riuh nak cari takaful. 😉

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

No comments:

Post a Comment

Tak kan baca je ;)
Ce komen skit nak tengok :D