Sunday, August 11, 2013

Koleksi Softcopy Nota, Past Year Question UiTM Ijazah Perakaunan AC 220 (Vol.1)

BARANG PANAS !!!
Baru keluar dari laptop
Hahahaha ;D


Sepanjang bulan Ramadhan lepas, aku ada banyak masa terluang. Maka aku telah mengemas dan menyapu laptop aku yang penuh semak samun dengan macam-macam files dan folders.


Antara folders yang aku kemas ialah folder study aku: Ijazah Perakaunan dengan Kepujian (AC220) mode Program Luar Kampus - Blended Learning. Nak tau pasal program ni ? Baca kat sini [ENTRY]. 

Kemas punya kemas, terhasil la satu himpunan softcopy nota, assignment, past year (questions + some answers) bagi subjek yang aku da selesai dan lulus dengan jayanya. Jadi untuk manfaat lebih ramai pelajar AC 220, aku compile semuanya dalam satu CD: 

CD Pakej 10 Subjek Nota & Past Year Questions 

- RM 20 termasuk postage-

Koleksi Softcopy Nota, Past Year Question UiTM Ijazah Perakaunan AC 220 (Vol.1)


✔ BAB 401 - Arabic 1
✔ BEL 432 - Business Corresspondence
✔ BEL 492 - Communication & Interpersonal Skill
✔ BEL 499 - Interpersonal & Communication Skill
✔ CRG 520 - Business Ethics & Corporate Governance
✔ CTU 553 - Ethnic Relations
✔ FAR 400 - FRS & Principle I
✔ FAR 430 - FRS & Principle II
✔ MAF 420 - Mgmt Accounting & Control
✔ PSA 420 - Public Sector Accounting

Kesemuanya dalam format PDF. Di susun dengan teratur untuk kemudahan pencarian. Harga yang diletakkan adalah harga balik modal (Kos producing & burning CD, kos postage, kos compiling, kos incidental) bertujuan membantu pelajar yang belum ambil paper seperti tersenarai. 


Nota yang di compile adalah daripada sumber iclass, eModul, portal UiTM. Nota tersebut juga aku telah gunakan sendiri ketika semester yang berkaitan sebagai panduan dan rujukan bagi menduduki peperiksaan akhir. Jangan tanya bape pointer aku, confirm korang tak percaya. 

Turut aku muatkan dalam CD ni sekali dengan personal assignment + beberapa set jawapan past year yang aku kena buat. Korang boleh refer la buat contoh, jangan amalkan plagiarisme pulak (plagiat=copy paste orang punya, pastu claim diri sendiri punya). 

Minat nak dapatkan sekeping CD tu ? Cepat contact aku, aku burn CD limited kuantiti ;) 

Insya Allah lepas ni selesai je lulus subjek lain, aku akan compilekan dalam Volume 2 pulak.

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

3 comments:

Tak kan baca je ;)
Ce komen skit nak tengok :D