Pelan Zurich Takaful

 Pelan Takaful Zurich Takaful @  
 Pelan Takaful MAA Takaful 

KLIK pada link pelan takaful yang berkenan di hati masing-masing. 

Di bawah ini adalah pelan secara umum sahaja, anda mungkin memerlukan keterangan dan nasihat lanjut berkenaan pelan takaful yang telah abg pakejkan seperti di bawah ini.

Dapatkan qoutation percuma melalui whatsapp.
013.404.4072
atau
Klik Link ini: https://wasap.my/60134044072
Pelan Medical Card Medica2015 (Standalone)

Pelan ini menawarkan KAD HOSPITAL dengan diskaun tanpa tuntutan sebanyak 20%.
Tidak digabung bersama manfaat lain. Kadar caruman lebih murah.

Sesuai untuk mereka yang memerlukan perlindungan kewangan bagi menyelesaikan bil-bil perubatan hospital dan memberi alternatif kemasukan ke hospital pakar tanpa tunai.Pelan Medical Card Warga Emas

Pelan ini menawarkan KAD HOSPITAL dengan diskaun tanpa tuntutan sebanyak 20%.
Tidak digabung bersama manfaat lain. Kadar caruman lebih murah.

Sesuai untuk warga emas yang memerlukan perlindungan kewangan bagi menghadapi masalah-masalah penyakit dan kos rawatan hospital yang semakin tinggi disamping memberi peluang kepada warga emas mendapatkan rawatan dengan lebih selesa di hospital pakar.Pelan Takaful 
Warga Emas Berpenyakit 
(Khairat/Wakaf/Lupus Hutang)

Pelan ini sesuai untuk golongan warga emas yang telah mempunyai penyakit. Pelan-pelan takaful yang lain meletakkan syarat sihat untuk kelulusan.

Berbeza dengan pelan ini, yang mana apa jua penyakit khususnya buat ibu dan ayah kita, layak untuk sertai. Tujuan pelan ini adalah untuk pelupusan harta selepas kematian, wakaf/sedekah nilai pampasan, pelupusan hutang piutang dan lain-lain lagi tujuan kebaikan. Pelan Takaful Kemalangan Diri
(Patina2016)

Pelan ini fokus kepada perlindungan kewangan akibat INSIDEN KEMALANGAN.
Caruman yang rendah, manfaat yang tinggi.
Juga disertakan diskaun loyalti sebanyak 20%.

Sesuai untuk mereka yang banyak menghabiskan masa di atas jalan raya, mereka yang terdedah kepada risiko kemalangan dan golongan muda yang aktif/lasak.Pelan Takaful Income Replacement


Pelan ini fokus kepada PERLINDUNGAN PENDAPATAN akibat daripada musibah kehilangan pendapatan kerana kematian awal, hilang upaya keseluruhan dan menghidap penyakit kritikal.

Sesuai kepada pencari nafkah utama dalam sesebuah keluarga / suami terutama yang ahli keluarganya bergantung hidup hasil daripada pendapatannya.
Pelan ini fokus kepada PERLINDUNGAN KEWANGAN WANITA akibat daripada musibah kehilangan pendapatan kerana kematian awal, hilang upaya keseluruhan dan menghidap penyakit kritikal.

Sesuai kepada wanita untuk melindungi kebajikan diri sendiri sekiranya ditimpa musibah.

Pelan Takaful Kanak-Kanak 
(Juvenil)

Pelan ini fokus kepada PERLINDUNGAN ANAK akibat daripada anak ditimpa musibah hilang upaya keseluruhan dan menghidap penyakit kritikal yang memerlukan ibu bapa untuk meninggalkan pekerjaan (unpaid leave) bagi menjaga kebajikan anak.

Sesuai kepada kanak-kanak di bawah 10 tahun.

Pelan ini fokus kepada PERLINDUNGAN KEWANGAN AKIBAT KANSER. Rawatan dan perubatan kanser amat memerlukan perbelanjaan dan kos yang sangat tinggi. Pelan ini membayar manfaat kanser bermula daripada tahap Karsinoma In Situ atau kanser tahap 1.


Sangat digalakkan untuk golongan wanita dan mereka yang mempunyai sejarah keluarga menghidap kanser.


Zurich Takaful telah keluarkan produk pulangan cash pay out 2% 4% 6% kepada pelanggan yang menyertainya bagi tujuan :1.Mengerjakan umrah dalam tempoh 6 tahun pergi 2 kali.2.Awal tahun banyak nak pakai duit,boleh jugak ambik plan ni.

3.Stanby duit untuk Roadtax insurans kereta.

4. Macam-macam lagi lah untuk keperluan simpanan peribadi.

Pelan ini untuk para isteri daftar takaful atas nama suami sebab SUAMI LIAT nak buat takaful dan MENAMAKAN DIRI SENDIRI sebagai penerima manfaat takaful. Bagi orang yang dah ada penyakit, mesti FRUST kan sebab semua takaful reject application. Sekarang Zurich Takaful dah ada pelan baru, Takaful #SureCover !


Sesuai sangat untuk
- Umur atas 35 yang DAH ADA penyakit
- Ada anak-anak kecil masih dalam tanggungan
- Ada hutang piutang yang lama lagi nak habis bayar
- Cover KEMATIAN sahaja dan HIBAH pada pasangan/anak


Berapa ?


Serendah RM 75 sahaja sebulan untuk letak nama keluarga sebagai penerima Hibah Takaful.

Nak ?

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus