Monday, December 31, 2018

Cara Matikan Racun Santau

Santau/sihir memberikan kesan sakit kronik pada tubuh badan seperti sakit kanser, ketumbuhan atau sakit kronik yang lain. Bagaimana cara untuk mematikan racun santau/sihir tersebut?

----

1. Cari kelapa muda.

2. Minum air kelapa tersebut pada jam lebih kurang 12 tengah hari - 1 petang. Minum jangan letak ais batu atau gula (ori). Sebaiknya minum di dalam buah kelapa tu juga, tak perlu pakai cawan atau straw.

3. Sebelum minum air kelapa tersebut baca surah Al-Fatihah 1x dan Surah Taha Ayat 69 sebanyak 3x kemudian doa (contoh): 

Ya Allah jadikan air kelapa ni sebagai penawar bagi segala penyakit dan racun bagi segala gangguan jin dan syaitan. 

4. Minum dengan perlahan diselangi dengan selawat nabi sehingga habis.

----

Jika ditubuh kita mempunyai racun santau/sihir kita akan muntah lendir seperti air liur tapi dalam bentuk berbuih-buih. Itulah bisa-bisa santau yang ada di tubuh seseorang yg terkena santau.


Amalkan minum air kelapa seminggu 2 kali. Insya Allah jika dijadikan amalan racun santau/sihir tidak akan memberikan kesan sampingan pada tubuh kita seperti kanser, ketumbuhan atau sakit kronik yg lain. Insya Allah.

Bagi yang ingin mengunakan kaedah tersebut boleh tulis diruang komen (rujuk link FB post asal) "izinkan saya untuk beramal". Insya Allah nanti saya ijazahkan.

Insya Allah.. Ini hanya sebagai salah satu ikhtiar bagi merawat segala penyakit yg ada didalam tubuh badan kita. Jaga atikad kita, kebergantungan kita hanya pada Allah swt. Sesungguhnya Allah yg menyembuhkan

-----------------------------------------------------------

وَاَ لْقِ مَا فِيْ يَمِيْنِكَ تَلْقَفْ مَا صَنَعُوْا ۗ اِنَّمَا صَنَعُوْا كَيْدُ سٰحِرٍ ۗ وَلَا يُفْلِحُ السّٰحِرُ حَيْثُ اَتٰى

wa alqi maa fii yamiinika talqof maa shona'uu, innamaa shona'uu kaidu saahir, wa laa yuflihus-saahiru haisu ataa

"Dan campakkanlah apa yang ada di tangan kananmu, nescaya ia menelan segala (benda-benda sihir) yang mereka lakukan, kerana sesungguhnya apa yang mereka lakukan itu hanyalah tipu daya ahli sihir; sedang ahli sihir itu tidak akan beroleh kejayaan, di mana sahaja ia berada."(QS. Ta-Ha 20: Ayat 69)

Post Asal : Norazri Medzlan 

About Author:

Konsultan MAA Takaful. Nak sembang takaful boleh whatsapp bila-bila 013-404 4072


Let's Get Connected: Twitter | Facebook | Google Plus

No comments:

Post a Comment

Tak kan baca je ;)
Ce komen skit nak tengok :D